Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 19 juni 2021

Sanne de Wilde herkozen als lijsttrekker D66 Lelystad

De verkiezing van lijsttrekker D66 Lelystad voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 is vandaag bekend geworden. De leden hebben kunnen kiezen uit twee kandidaten: Sanne de Wilde en Sebastiaan van Hoegee. Met grote meerderheid (69 % van de stemmen) is huidig fractievoorzitter Sanne de Wilde wederom gekozen als lijsttrekker voor D66 Lelystad voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar.

Lijsttrekker Sanne de Wilde: “Ik ben trots en blij om herkozen te zijn als lijsttrekker. Ik dank de leden voor hun vertrouwen. Ik heb veel zin om met hen te werken aan een mooie campagne en een socialer, progressiever en duurzamer Lelystad. Samen gaan we werken aan een zo luid mogelijk sociaal-liberaal geluid.”